måndag 12 januari 2009

Maxomorra

Maxomorra.se

Maxomorra är ett nytt varumärke för barn upp till 3 år. Hos oss hittar du sköna och praktiska barnkläder i härlig kvalitet till mycket låga priser.

Maxomorra är ett nytt varumärke för de många människorna. Vi vill att så många människor som möjligt ska få tillgång till barnkläder på nätet med kvalitet, funktion och design. Vi har därför valt att eliminera alla onödiga kostnader i varukedjan och på så sätt kunna sätta priser som tilltalar de flesta. Vi kallar detta "e-handel på riktigt". Hos oss hittar du sköna och praktiska barnkläder i härlig kvalitet. Kläderna är lite mjukare och lite tjockare än normalt.

Vi utvecklar, köper, distribuerar och säljer själva våra barnkläder - helt utan mellanhänder. Detta gör oss förutom prisvärda också snabba på feedback och förändringar. Företaget startades 2007 utifrån krav på hög kvalitet, bra funktion, snygg design och ett pris som tilltalar alla. Alla barnkläder har en tanke för vad de kan användas till och kan alltid matchas snyggt tillsammans. Barnkläderna ska vara praktiska och genomgår test av testinstitut, barn samt föräldrar innan de tas in i sortimentet.

Vi har vårt kontor och lager i Älmhult i Småland. Härifrån skickar vi kläder för baby och barn till kunder i hela Sverige och Finland med post. Dina köp av våra barnkläder på nätet levereras direkt hem till dig, rakt ner i brevlådan. Du behöver inte gå till posten för att hämta ut dina barnkläder.

Inga kommentarer: