torsdag 29 maj 2008

Inwear

08 Banner IMG

NYHET! InWear finns nu på internet. InWear erbjuder nu även internet försäljning av modekläder till kvinnor via InWearshop.com. Köp varor på internet och byt i butikerna, i det fall detta skulle bli nödvändigt. InWear erbjuder också en särskild form av finansiering, där du kan få nya kläder för endast 50 kr. per månad.

Kaspersky

Kaspersky Labs

Framstående kvalitet, dygnet-runt support, och oslagbara priser gör Kaspersky en attraktiv och lönsam partner gällande affiliate-program! Kaspersky är en världsledande specialist på utveckling av mjukvaru- och säkerhetslösningar och har blivit prisbelönt flera gånger.

Hotel Specials

HotelSpecials.se

Hotelspecials.se har weekenderbjudandena från hotell i Sverige. Vi erbjuder allt från boende i storstäderna till spännande weekendpaket på slott och herrgårdar. Golf, spa, romantik eller bara boende - hos Hotelspecials hittar besökaren vad man letar efter oavsett vad man vill göra.

inkClub

Klicka här!

inkClub, världens största bläckhandlare med över 1 miljon kunder i 14 länder, säljer bläckpatroner och fotopapper för 1 krona och du tjänar pengar!

imponline

Hembakat 06

Förlaget IMP (International Masters Publishers) har i 35 år skapat samlarserier utöver det vanliga för både vuxna och barn. Samlingarna handlar om allt från matlagning och PC-kunskap till klassisk musik och djur och natur. Här finns något för alla nyfikna på jakt efter ny kunskap och inspiration! Idag agerar IMP i 35 länder och är en av världens mest uppskattade utgivare av inspirerande samlarserier..

yoox_scandinavia

Sweden banner 468x60

YOOX.COM är Europas ledande e-koncept butik för mode & design, med över 1 miljon levererade varor över hela värden förra året och med 3 miljoner besökare per månad. Nyligen blev YOOX.COM utsedd till en av de 100 bästa mode butikerna i världen av VOGUE UK. På YOOX.COM kan du mixa och matcha stilar och trender i det oändliga. Du finner ett handplockade utbud av det bästa från internationella designers med allt från kläder och accessoarer till inredningsartiklar, smycken, Vintage, kollektioner i limited edition, böcker mm. Produkterna finns endas att få på YOOX och är inte tillgängliga i traditionella butiker.

Yves Rocher

03 Banner

Yves Rocher är nr 1 i världen inom biovegetabilisk skönhetsvård och i vår webbshop erbjuder vi ett stort utbud av hudvård, hårvård, doft och make-up.
Goda skäl att välja Yves Rocher: - Effektiva produkter från växtvärlden, alla 100 % vegetabiliska- Respekt för naturen; miljövänliga förpackningar och biologiskt nedbrytbara formler- Icke-djurtestade produkter- Attraktiva priser utan fördyrande mellanhänder- Förmåner utan medlemskap; våra kunder handlar bara när de själva har lust och får dessutom förmånliga erbjudanden och alltid en gåva som tack för sin beställning
Vår målgrupp: - Främst kvinnor- Ålder 18 – 70 år- Vi har även produktserier för män