onsdag 11 mars 2009

umoo

umoo.com

UMOO är den ledande virtuella online handelsplattformen för finansiell Underhållning, kombinera det roliga med Internet-baserade multiplayerspel med spänning och möjlighet till ersättning som erbjuds av aktiemarknaderna

Super Play

Super Play

Super PLAY är Sveriges äldsta och bästsäljande tv- och datorspelstidning. Vi bevakar alla former av spel, från stationära spelkonsoler, PC, bärbara spelkonsoler, mobilspel och arkadspel till spelrelaterade livsstilsföreteelser. Tidningen och sajten ges ut av förlaget Hjemmet Mortensen AB, baserat i Stockholm.

Plansverige

Plansverige.org

Plan är en internationell biståndsorganisation som arbetar för och tillsammans med barn. För oss är barn en kraft som bidrar till utvecklingen. Vårt mål är att ge barn i världen en bättre framtid.

PC Gamer

PC Gamer

PC Gamer är Sveriges största speltidning och utkom med sitt första nummer i november 1996. Tidningen och sajten ges ut av förlaget Hjemmet Mortensen AB, baserat i Stockholm. År 2005 blev tidningen Svenska PC Gamer utsedd till "Årets Tidskrift" i kategorin populärpress av organisationen Sveriges Tidskrifter.

EaseWhite

EaseWhite.se

Ease White – Sveriges mest sålda tandblekning, över 100.000 nöjda kunder. ”Ease Whites unika tandblekningsmetod bleker effektivt och bryter skonsamt ned missfärgningar. Snabbt, säkert, enkelt och resultatet varar i flera år. Med våra kompletta kit för tandblekning bleker du tänderna hemma i lugn och ro. Allt du behöver ingår i paketet, från endast 295:-.”

Batteriexperten

Batteriexperten.com

Batteriexperten startades 2006 i Halmstad och är idag, två år senare, Sveriges största återförsäljare av batterier på Internet med över 30 000 kunder (feb 2009). Vi har sedan start märkt att batterier tidigare haft en helt fel prisbild. Hos oss hittar du b la mobil, kamera, dator och verktygs batterier.Våra ledord är bra service, snabba leveranser och låga priser