söndag 19 oktober 2008

Webaidshop

Webaidshop.se

Webaidshop är Sveriges största (och bästa) biståndsbutik på nätet. Här kan man köpa allt från vaccinationer och förlossningar till grisar, får och verktygslådor. Det du köper blir hjälp till självhjälp för fattiga och utsatta människor.

Samtidigt är det perfekt som ”presenter” till den som har allt. Gå in och titta så förstår du vilken unik sajt detta är.Bakom Webaidshop står Läkarmissionen – en av Sveriges äldsta hjälporganisationer, startad 1958. Läs mer på www.lakarmissionen.se.

Kingolotto

Kingolotto.se

Kingolotto är ett gratis onlinelotteri som kan spelas av personer bosatta i Sverige. Spelet riktar sig till alla åldrar över 18 år och dragningarna sker varje dag.

I Kingolotto är deltagandet utan kostnad. Den som väljar att registrera sig och spela Kingolotto betalar därmed ingenting. Varje dag får den deltagande 10 lottorader att spela. Vinster delas ut från och med 5 rätt, där vinsten är ett presentkort värt 100 kr. De högsta vinsterna är för närvarande ett elektronikparket till ett värde av 50 000 kr eller en drömresa värd 25 000 kr. Lyckas man få mellan 1 till 4 rätt, får man istället tillgodoräknat poäng som registreras på spelkontot. Dessa poäng går sedan att byta ut mot priser som finns i vår prisbutik, t ex dvd-filmer.