tisdag 9 december 2008

Maxamec

Maxamec.com

Maxamec är ett storskaligt byggsystem för barn i alla åldrar. Systemet består av olika stora plattor, hjul och axlar som sätts ihop med kopplingar. Barn kan bygga sina egna leksaker och hitta på nya. Vi har nu en julkampanj med upp till 20% rabatt.

Maxamec, mer än en leksak. Hur kan vi påstå detta? Genom att vårat system bygger på att barnet anpassar sin leksak efter leken och inte tvärtom samt att barnet måste använda och utveckla sin kreativitet och fantasi vilket utvecklar hjärnan mycket positivt.Våra kärnvärden är:

Lekfullhet.Man tar för givet att en leksak är lekfull. Men hur många leksaker är egentligen roliga i längden? Hur många leksaker kan underhålla och engagera ett barn från spädbarnsålder till tidiga tonåren? Inte många. Anledningen är att barn tröttnar på leksaker som inte kan fortsätta att utmana dem intellektuellt.

Tankfullhet.Det sägs ofta att Maxamec är "mer än bara en leksak". Det stämmer väldigt bra. Det är nämligen inte bara roligt att leka med Maxamec. Det uppmuntrar dessutom till att fantisera, tänka, räkna, planera, drömma och interagera – både med andra barn och med vuxna. Kort sagt blir varje lektillfälle en chans att lära sig något nytt.

Taktfullhet. Vi tror att bra lek skapar bra människor. Det är därför vi har som mål att nå 90 % av alla barn. Överallt. Vi vill erbjuda så många barn som möjligt ett berikande alternativ till våldspäckade och förslöande dator- och tv-spel. Vi vill ge alla barn en chans att växa och utvecklas till positiva, harmoniska och tänkande vuxna. Dessutom donerar Maxamec 5 % av sin vinst till behövande barn.