lördag 10 januari 2009

Opinion World

HVq32008_1830_250x250_SE.gif

Detta är din chans att vinna!Är du orolig för att din resebyrå inte är riktigt ärlig när den beskriver destinationen för din ”drömsemester”? Berätta för Åsiktstorget vad du tycker och bidra till förändringar!

ANMÄL DIG NU och få chansen att vinna 11 360 kronor till DIN drömsemester!

Halens

Halens Logga Vit 2 120x90
Halens är näst störst i Norden på postorder och nu tar vi på allvar klivet ut på nätet. Vi har haft en webbshop sedan 1996, men utvecklar nu shoppen, sortimentet och servicen för att bli bland de största även online. Vi vill helt enkelt erbjuda enklare och roligare shopping, oavsett var och vem du är, och vi har nu ett bredare sortiment än någonsin tillsammans med pålitliga leveranser och säkra betalsätt. Halens kan beskrivas som ett varuhus på nätet och vi erbjuder allt från dam- och herrmode till möbler, heminredning, barnprodukter, skönhet, hälsa, sport & fritid samt hemelektronik. Bland dessa tusentals produkter erbjuder vi såväl egna produkter som produkter från välkända & populära varumärken. Vi har alltid något för alla smaker och behov, och du kan själv välja och vraka utifrån vilka delar av vårt sortiment som du vill exponera mot just dina besökare. Cellbes är vårt varumärke för den lite äldre målgruppen och på denna sajt hittar du framför allt kläder för dam, herr och barn. Vi erbjuder ett stort antal storlekar på varje plagg och vi är väldigt uppskattade bland vår målgrupp - ofta är vi top of mind! Hemkategorin är också stor för Cellbes och här säljer vi möbler, heminredning, hemtextilier m.m.

kingolotto

Gif banner 336x280

Kingolotto är ett gratis onlinelotteri som kan spelas av alla som är bosatta i Sverige och är minst 18 år. Den som väljar att registrera sig och spela Kingolotto betalar ingenting och får varje dag 10 st lottorader att spela. På de dagliga dragningarna kan man vinna ett elektronikpaket värt 50 000kr, en drömresa värd 25 000kr, presentcheckar mm. Den största vinsten på specialdragningen är en valfri bil till ett värde av 150 000kr.