måndag 21 april 2008

Parlino

01 GIF

Parlino kontantkort utmanar med 0 kr/minut till över 7 miljoner mobiler Varför begränsa ringandet till kompisar inom det egna nätet? Med nya kontantkortet Parlino vet du att minutpriset är 0 kronor till alla de stora mobiloperatörerna. När du ringer samtal till över 7 miljoner mobiltelefoner betalar du bara öppningsavgiften. Vi är den första mobiloperatören som erbjuder ett kontantkort med 0 kronor per minut till flera av de största mobiloperatörerna. Parlino blir ett oslagbart alternativ för alla som vill ringa riktigt billigt. Ring för 0 kronor i minuten till Halebop, Telia Mobil, Tele2, Comviq, Tango och självklart inom Parlino.

US Green Card Lottery

Postfoto 50 bilder




Postfoto 50 bilder gratis
Om programmet/erbjudandetPostfoto kommer med nya förmånliga erbjudanden till nya kunder. Som publicist väljer du själv ett av erbjudandena som passar just dina besökare. Du kan välja mellan att ge bort 15, 25, 50 eller 100 bilder gratis med gradvis ersättning per erbjudande. Varje erbjudande har separata landningssidor som är specifika för respektive erbjudande.

Supreme Card

Supreme Card woman- Unika erbjudanden från samarbetspartners, skor, makeup, smink, heminredning, tidningar, kläder

1. Supreme Card Gold Kreditkort med ett förmånligt bonussystem kopplat till kortet, dessa poäng kan utnyttjas till resor, nöjen, aktiviteter m.m.Du har flera delbetalningsmöjligheter, 6 månaders räntefritt, 1/10 av din utnyttjade kredit samt 1/20 av din utnyttjade kredit.
30-60 dagar räntefri kredit.
Förmånlig reseförsäkring ingår om du betalar resan med ditt kort (minst 75 % av resans värde).
Rabatt på bensin och diesel, f.n 15 öre på alla bemannade Preem stationer.
Rabatt på hyrbilar och hotell, 10 % via www.holidayautos.se och www.holidayhotels.se. 2. Supreme Card WomanKreditkort med ett förmånligt bonuspoängsystem kopplat till kortet, dessa poäng kan utnyttjas till resor, nöjen, aktiviteter m.m. Du har flera delbetalningsmöjligheter, 6 månaders räntefritt, 1/10 av din utnyttjade kredit samt 1/20 av din utnyttjade kredit. Unika erbjudanden från samarbetspartners, skor, makeup, smink, heminredning, tidningar, kläder. 0.25% av det Supreme Card Woman omsätter skänker vi till Rosa Bandet, Cancerfonden och dess kamp möt cancer.
30-60 dagar räntefri kredit
Förmånlig reseförsäkring ingår om du betalar resan med ditt kort (minst 75 % av resans värde).
Rabatt på bensin och diesel, f.n.15 öre på alla bemannade Preem stationer.
Rabatt på hyrbilar och hotell, 10 % via www.holidayautos.se och www.holidayhotels.se.

Fujidirekt




Bevara dina minnen med Fujicolor färgkort.
100 Färgkort Gratis Om fujicolor: Bevara dina minnen med Fujicolor färgkort. Vårt labb använder riktig beständig framkallning och fotopapper av högsta kvalitet. Du ser det på lystern i färgerna och skärpan i bilden. Vi använder marknadens bästa fotopapper som är extra tjockt och beständigt med överlägsen livslängd. Detta gör att vi blir "Bäst i test" i många fototest - t ex i tidningen Foto nr 2 2005 och Digitalfoto för Alla nr 10 2006. Fujicolor Sverige är marknadsledande i Sverige på framkallning av bilder från klassiska kameror, digitalkameror och på skolfoto.