söndag 5 oktober 2008

Telge Energi

Byt till el utan KOL!

Telge Energi är elbolaget som inte duckar för sanningen!
Man kan inte prata miljö och samtidigt äga kolkraftverk som spyr ut tonvis med koldioxid.Därför säljer Telge Energi enbart el från vind- och vattenkraft

Ulla Popken

www.ullapopken.se

Detta har Ulla Popken stått för i mer än 20 år. Snyggt mode i stora storlekar – nästan alla känner till Ulla Popkens mode – från sportigt till elegant. Ulla Popken erbjuder sina kunder följande:
stort urval av mode
alltid fördelaktig optik
väldigt bekväm passform
bästa pris/funktion: alla storlekar till ett pris En ständigt ökande marknad – mode i stora storlekar

Lendo

gif-banner 250x240

Lendo är alternativet för kunder som vill spara både tid och pengar då de skall låna.
Lendo har samlat flera banker för att finna det bästa lånet för den enskilda kunden.
Kunden fyller i en ansökan på sidan sedan ordnar Lendo resten!
En stor fördel med att ha flera banker samlade är att konverteringen blir högre då flera banker med olika riskprofil är anslutna

LoveFilm

lovefilm.se

LOVEFiLM – Vi älskar film! LOVEFiLM är Nordens ledande DVD-uthyrare på Internet vad gäller antal filmer, innehåll och kunder. 70 000 personer i Norden prenumererar på DVD-film av LOVEFiLM varav ca 45 000 i Sverige, ca 12 000 i Norge och ca 15 000 i Danmark.
LOVEFiLM i Sverige bildades 2006 genom en sammanslagning av Brafilm och Boxman. Totalt har vi idag drygt 650 000 medlemmar i Europa och står idag för nästan 30% av all DVD-film som tittas på i England. Huvudkontoret ligger i London och vi finns även i Tyskland.

Headweb

Headweb.se

Se film på Headweb.com - ladda ner eller streama! Världens första filmtjänst för Mac, Windows och Linux. DRM-fritt och enkelt. Headwebs medlemmar får betalt för att de hjälper till och fildelar via bittorrent.
Headweb har en bred filmkatalog med filmer ur de flesta genres, från vanliga spelfilmer, barnfilmer och dokumentärer till mer specifika specialintressen t.ex. jakt, fiske, träning, motorsport eller andra världskriget. Vi har filmer som passar de flesta vilket gör oss väldigt enkla att marknadsföra.

CDON

CDON.com