måndag 19 maj 2008

Bonnier

Bonnier

Bonnier Magazine Group består av fyra tidskriftsförlag. Dessa är: Bonnier Publications med säten i Köpenhamn och i Oslo, Bonnier Tidskrifter i Stockholm, Globus Communicacion i Madrid samt Bonnier Corporation i USA.
Tillsammans ger förlagen ut cirka 170 titlar i tio länder. Affärsområdet är i första hand inriktat på konsumenttidskrifter, men har även en betydande utgivning av business to business-titlar samt gratisdistribuerade tidningar.

Sagoborgen

personlig present från Sagoborgen.se

Våra personliga barnböcker är mycket omtyckta presenter som kan ges till alla mellan 0 och 100 år. Eftersom de passar att ges bort till speciellt barn vid så många olika tillfällen är det en populär och lättsåld produkt. Alla vill ju vara hjälte i sin egen saga!På de personliga CD-skivorna sjunger de barnets namn mer än 60 gånger. Både barn och vuxna uppskattar skivan och det är något extra när man hör sitt eget namn! Exempel på en textrad ” Vi ska sjunga hela dagen *Emelie*, vi ska sjunga hela dagen *Emelie*..... ”Vi broderar namn, valfritt motiv och datum på många olika produkter. Tex handdukar, fleecefiltar och påslakan. En mycket uppskattad present!Utöver dessa så finns en mängd andra produkter.

MyMoney




MyMoney - Med bilen som säkerhet erbjuder vi de bästa billånen.
Köp din drömbil och ansök kostnadsfritt och enkelt på www.mymoney.se Vi erbjuder billigare billån med bilen som säkerhet - Klimatkompensering för 3 månaders bilkörning ingår - Konditionstest och 6 månaders garanti ingår - Du får snabbt kreditbesked av oss och du slipper gå till banken - Du får alltid en räntekoppling som du själv kan följa - Vi ger dig ett rakt och ärligt pris - Vi kollar att rätt ägare säljer bilen till dig och att ingen skuld finns på bilen MyMoney är ett finansiellt institut, registrerat hos finansinspektionen. Bolaget är grundat av personer med lång erfarenhet av att driva och utveckla bilfinansbolag och näthandel.