fredag 27 juni 2008

Bestbingo

Bestbingo.com

BestBingo ger spelarna en fängslande spelupplevelse! Vi bjuder på 50 sek att provspela för och ytterligare gåvor till spelare så som pocketbok,skivor, biobiljetter! Ingen spelare går lottlös från oss!
Bestbingo.com ingår i BestGame Holdings Ltd, ett bolag registrerat i England och noterat på PLUS market i London. För mer ingående information se www.bestgamesholdings.com. Vi har kommit långt i våra ansträngningar och BestBingo är idag en av de mest uppskattade aktörerna på marknaden. Vi finns lokalt representerade på två orter i Sverige och detta är ett naturligt val för oss för att kunna knyta oss samman med våra samarbetspartners och tillsammans skapa ett vinnanade koncept. Vi erbjuder ett brett produktutbud, höga jackpottar samt gåvor till alla som spelar. Attraktiva gåvor så som signerade skivor med Markoolio eller Linda Bengtzing, biobiljetter, pocketböcker. Alla är vinnare hos oss!BestBingo ger spelarna en fängslande spelupplevelse där underhållning, service och säkerhet genomströmmar hela organisationen.

Grandshoes

Stora skor (47 och uppåt) från kända varumärken: Adidas, Puma, Vans, Converse etc.

Grandshoes.se säljer stora skor till män med skostorlek 47-52 som tveklöst inte hittar skor i "vanliga" skobutiker. Skor som passar både storlek och livsstil.
Utbudet spänner över casual, sneakers, outdoor till mer dressade och klassiska modeller. Enbart välkända och starka varumärken finns representerade genom unika leverantörsavtal: Adidas Originals, Puma, Vans, Converse, J-Shoes, DC Shoes etc. Grand Shoes är bland annat ensamåterförsäljare i Europa av Puma i storlekar över 47.Grand Shoes kunder finns främst i Skandinavien och Norra Europa.

Textilboden

Textilboden.se

Textilboden.se är idag en av de snabbast växande nätbutikerna inom gardiner, heminredning och hemtextil på nätet. Alla produkter finns på vårt lager som ligger i natursköna Kolmården. Hos oss hittar du alltid det senaste inom gardiner och hemtextil.

Vagabond