söndag 7 december 2008

Starpix



En signerad bild från Starpix är inte bara "en bild med en autograf" vilket många säkert själv skulle kunna ordna med hjälp av massor tid, kontakter och en hel del pengar. Bilderna är tagna av sportvärldens allra bästa proffsfotografer och vi har förhandlat fram avtal med dessa så att det ger oss en möjlighet att använda deras bilder. Vi säljer signerade bilder i lyxinramning men också bilder i jätteformat utan ram.

Våra inramade bilder oftast i storleken 25x30 cm, de är lyxinramade med glas och bredare ram samt med passepartout. Alla inramningar görs av Sveriges skickligaste sportbildsinramare, den berömde "Tavelmannen" i Hällefors. Våra större bilder är i affisch-format (500x700 mm) och tryckta på kvalitetspapper (300 gram) av högsta klass. Bildens yta är UV-behandlad vilket skyddar mot solljus och därmed garanterar hållbarheten. Det innebär att du kan ha bilden på väggen där hemma utan att bilden bleknar eller gulnar.

De flesta av våra bilder ingår i begränsade serier. När en serie har sålts ut görs det inte fler signerade bilder i samma serie.

Teknikimporten



Teknikimporten säljer spännande elektronik som man inte alltid hittar i de större hemelektronikkedjorna.Cardsplittern CSPRO-64 är en produkt som gör att man kan dela ditt programkort till din Digital-TV-box trådlöst så att man kan se på olika kanaler på din TV-apparater med bara ett abbonemang. Intresset för denna är enormt och vi vill under ett par månader slå ett extra slag för denna så att den blir känd på marknaden.

Dunken

Dunken.se

Nätets coolaste t-shirts, hoods och mycket mer. Denna sidan passar mycket bra på humorsajter, partysajter, communitys och annat som drar till sig personer mellan 18-35år.